Πωλείται μονοκατοικία 100 τ.μ. στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 340.000€ (536)

340.000€
ΠΩΛΗΣΗ

536

Ταυτότητα ακινήτου

100 m2

Μέγεθος

3

Υπνοδωμάτια

2

Μπάνια

Περιγραφή

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της ηπειρωτικής Ριβιέρας και συγκεκριμένα στην διαδρομή μεταξύ Πλαταριάς -Συβότων διατίθεται προς πώληση διώροφη κατοικία επί οικοπέδου 1.500 τ.μ. Βρίσκεται σε λόφο και έχει μοναδική πανοραμική θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους . Η μονοκατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα : ισόγειο και α΄ όροφο.

Το ισόγειο της κατοικίας διαθέτει έναν ενιαίο χώρο , ο οποίος χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ( πυλωτή).

Ο α΄ όροφος διαθέτει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλόνι- κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 2 μπάνια και βεράντες προσφέροντας απεριόριστη θέα στην θάλασσα και στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής.

Η μονοκατοικία διαθέτει στο σαλόνι τζάκι, παράθυρα αλουμινίου με σίτες και air- condition.

Βρίσκεται επί του κεντρικού δρόμου Συβότων -Πλαταριάς . Απέχει 370 μ. από την παραλία » ΝΑΥΤΙΛΟΣ» 3 λεπτά από την Πλαταριά και 7 λεπτά από τα Σύβοτα.

Λόγω της κομβικής θέσης του ακινήτου , μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κύρια κατοικία είτε ως τουριστικό κατάλυμα με υψηλή εισοδηματική ετήσια απόδοση.

Έτος κατασκευής : 2005

Απόσταση από την Πλαταριά 5 λεπτά

Απόσταση από την παραλία : 370 μ.

Τιμή πώληση: 340.000€

Διεύθυνση

Επισκόπηση

  • Ταυτότητα ακινήτου 536
  • Τιμή 340.000€
  • Τύπος ακινήτου
  • Κατάσταση ακινήτου
  • Υπνοδωμάτια 3
  • Μπάνια 2
  • Έτος κατασκευής 2005
  • Μέγεθος 100 m2
  • Έκταση γης 1.500 m2

Επικοινωνία