Πωλείται βίλα με συνολικό εμβαδόν 340 τ.μ. στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 600.000€ (532)

600.000€
ΠΩΛΗΣΗ

532

Κωδικός ακινήτου

340 m2

Μέγεθος

4

Υπνοδωμάτια

4

Μπάνια

Περιγραφή

Η Villa Sunset είναι η μεγαλύτερη βίλα μέσα στο συγκρότημα των (340 τμ) έξι πετρόκτιστων βιλών και είναι χτισμένη σε οικόπεδο 1000τ.μ.
Η βίλα βρίσκεται μέσα σε ένα περιφραγμένο συγκρότημα έξι πετρόκτιστων αυτόνομων κατοικιών στον γαλάζιο κόλπο του Ιονίου με εκπληκτική θέα και ηλιοβασιλέματα.

Η κύρια είσοδος με ηλεκτρική πύλη και πλακόστρωτο δρόμο οδηγεί στην μπροστινή είσοδο της βίλας σε έναν πλούσιο κήπο με τριανταφυλλιές και οπωροφόρα δέντρα, και σε ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης. Ένας παράδρομος έχει πρόσβαση στα διαμερίσματα και τους κήπους του ισογείου.

Η θάλασσα και η παραλία απέχουν μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια και είναι προσβάσιμη και από έναν παράδρομο του συγκροτήματος με αυτοκίνητα. Το πλησιέστερο μεγάλο χωριό της Πλαταριάς απέχει 2 χιλιόμετρα και προσφέρει μια επιλογή από καφετέριες, εστιατόρια, 3 σούπερ μάρκετ, σχολεία και άλλες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας καλοφτιαγμένης και ασφαλούς μαρίνας που είναι ιδανική για ιδιοκτήτες σκαφών.

Η βίλα έχει τρεις ορόφους. Το ισόγειο αποτελείται από δύο αυτόνομα διαμερίσματα με ενιαίο μεγάλο σαλόνι/κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ευρύχωρο μπάνιο. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για αποθήκευση και ενδοδαπέδια θέρμανση. Τα παράθυρα ανοίγουν σε ένα μεγάλο αίθριο και ένα πέτρινο μπάρμπεκιου. Τα διαμερίσματα είναι ιδανικά για ιδιωτική διαβίωση οικογένειας, φίλων ή πιθανή επιχειρηματική ευκαιρία για ενοικίαση.

Το διαμέρισμα  του πρώτου ορόφου διαθέτει μεγάλη ξεχωριστή κουζίνα, μεγάλο ενιαίο χώρο αποτελούμενο από  τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι, μπάνιο και ένα  υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα. Όλος ο όροφος έχει ενδοδαπέδια θέρμανση. Υπάρχουν επίσης δύο μεγάλα μπαλκόνια  με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.

Υπάρχει ένας ακόμη τελευταίος όροφος με μπαλκόνι που οδηγεί σε ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και εντοιχισμένη ντουλάπα.
Ο κήπος αποτελείται από ένα πέτρινο σιντριβάνι που περιβάλλεται από χαλίκι, παρτέρια με ελιές και πολλά άλλα φρούτα, συμπεριλαμβανομένου ενός θάμνου μπανάνας. Στο πλάι υπάρχει μια μεγάλη αποθήκη που στεγάζει την παροχή της θέρμανσης φυσικού αερίου, ηλεκτρικού και νερού.  Υπάρχει άδεια για κατασκευή πισίνας.

Τα αεροπορικά ταξίδια εξυπηρετούνται από δύο αεροδρόμια, την Κέρκυρα και την Πρέβεζα. Η Κέρκυρα είναι προσβάσιμη με συχνά πλοία από την Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι στην Πρέβεζα διαρκεί μόνο 1,5 ώρα απευθείας οδικώς από την Πλαταριά. Το πρόσφατα εκτεταμένο λιμάνι εμπορευμάτων στην Ηγουμενίτσα είναι η πύλη προς Ιταλία και Ευρώπη και μεταφέρει αγαθά και τουρίστες από την Τουρκία και την μαύρη Θάλασσα.
Ο νέος Αυτοκινητόδρομος Α2 (ΕΓΝΑΤΙΑ) ξεκινά από την Ηγουμενίτσα και συνδέει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι λάτρεις της φύσης θα χαρούν να εξερευνήσουν τους παρθένους εξοχικούς περιπάτους που φημίζονται στην περιοχή μας της Ηπείρου για την ομορφιά και τη χλωρίδα της.

Έτος κατασκευής: 2008

Τιμή Πώλησης: 600.000€

Διεύθυνση

  • Χώρα: Ελλάδα
  • Νομός: Ν. Θεσπρωτίας
  • Πόλη / Περιοχή: Σύβοτα
Άνοιγμα στους Χάρτες Google
  • Κωδικός ακινήτου 532
  • Τιμή 600.000€
  • Τύπος ακινήτου Βίλα
  • Κατάσταση ακινήτου ΠΩΛΗΣΗ
  • Υπνοδωμάτια 4
  • Μπάνια 4
  • Έτος κατασκευής 2008
  • Μέγεθος 340 m2
  • Έκταση γης 1.000 m2
  • Γκαράζ 1

Λάβετε οδηγίες

Κοντινές τοποθεσίες

Επικοινωνία